Welkom !

Welkom op de website van de K.F. De Vlaamse Leeuw Relst.
Hier vind je al het laatste nieuws over onze fanfare en hun activiteiten.

Na het hele corona gedoe kunnen we eindelijk terug muziek maken voor publiek. Wij staan te springen om jullie te mogen ontvangen in de zaal PAX te Kampenhout voor een gezellige muzikale avond. Klik op de afbeelding voor meer informatie of om tickets te bestellen.

Steun de fanfare met Trooper

Beste muziekliefhebbers, het ziet er naar uit dat we nog een tijdje zonder concerten of andere evenementen zullen moeten overleven.

Maar met de feestdagen van het eindejaar in zicht kan jij toch nog iets doen om ons te steunen zonder zelf een cent meer uit te geven!
De volgende keer dat je iets online bestelt klik je eerst op onderstaande link. Zo kom je terecht op onze Trooper-pagina.
Ga dan via de pagina naar jouw favoriete webwinkel en bestel je product. Zo simpel is dat.
Trooper steunt onze fanfare dan door een deel van je aankoop aan onze vereniging te schenken.
We hopen jullie spoedig terug te mogen verwennen met onze muziek, maar tot dan blijven de muzikanten ijverig (en veilig) doorwerken!